Εταιρικά Νέα Εκδηλώσεις

Διάκριση του Ofire+ για το Δήμο Θέρμης

Ο Δήμος Θέρμης απέσπασε διάκριση Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα OTA AWARDS 2019-2023, το πρώτο βραβείο που αφορά το «Σύστημα της ετοιμότητας στην πρόληψη και διαχείριση του ρίσκου από πυρκαγιές υπαίθρου» με την εφαρμογή του συστήματος Ofire+ που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας, ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. Η τελετή απονομής των βραβείων, πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων αντιπυρικών περιόδων ο Δήμος Θέρμης έθεσε σε λειτουργία το σύστημα Ofire+, με στόχο τη βελτίωση της ετοιμότητας του Δήμου στην πρόληψη και διαχείριση του ρίσκου από πυρκαγιές υπαίθρου, στα ευρύτερα όρια της ευθύνης του. Το σύστημα Ofire+ υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας ΟΜΙΚΡΟΝ Σύμβουλοι Περιβάλλοντος Α.Ε. και λειτουργεί ήδη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη συνεργασία του Δήμου Θέρμης.

Το σύστημα Ofire+ συνδυάζει δύο εφαρμογές, μία εφαρμογή γραφείου και μία διασυνδεδεμένη εφαρμογή κινητού για στελέχη στο πεδίο αλλά και για πολίτες. Οι εφαρμογές αυτές αποσκοπούν στην παροχή έγκυρων, έγκαιρων και τοπικών/ αναλυτικών πληροφοριών ρίσκου και επικινδυνότητας, ώστε να διευκολύνουν στις προβλεπόμενες σχετικές διαδικασίες και στη λήψη αποφάσεων του Δήμου στη μάχη για τη μείωση των καταστροφικών συνεπειών από τις πυρκαγιές υπαίθρου.